Varenie s kamošmi? Choď do toho s @beth.sal!

S @lunter.sk sme tentoraz pripravili burgre! Okrem toho, že sme najprv nenatočili ako pridávame huby, tak sme ešte vynechali z receptu do omáčky aj majonézu, lebo sme bodybuilderi. 👀😂 Dúfam, že ste sa pobavili tak ako my pri točení.👹😂 Špeciálne ďakovačky: @markozambie @pa.rics a @padre_lubomir 🫶🏻 Suroviny:
  • 1ks Údené tofu
  • 1ks vegan žemľa
  • 30g vegan majonéza
  •  Listový šalát
  • 3ks tenké plátky paradajky
  • Kvašak/kysla uhorka
  • Hliva ustricová
  • Cesnak pečený
  • Olivový olej
  • 10g trstinový cukor
  • 20ml sójová omáčka
  • 10ml med
  • Morská soľ
trojuholnik-white-1-1.svg

NOVINKY

Je plant-based strava módny trend, alebo nevyhnutnosť pre našu budúcnosť?

NOVINKY

Žlté Curry s @easyvegan.life

NOVINKY

Hlavný hrdina „Marinated tofu“ podľa @zuzanavackova

NOVINKY

Dnes varíme s @expl0ited_: SEAFOO TOFU Pink Fillet

NOVINKY

Chutný obed s nádychom ázijskej kuchyne podľa @beth.sal

NOVINKY

Inšpirácia z Thajska podľa @zuzanavackova

Sladká a či slaná chuť,
nechceš na mňa zabudnúť
trojuholnik-white-1.svg