Priprav si ten najchutnejší tofu burger podľa @mickey_konrad ! 😉

  • LUNTER SMOKED tofu
  • žemľa
  • majonéza
  • listový šalát
  • tenké plátky paradajky
  • kyslá uhorka
  • hliva ustricová
  • pečený cesnak
  • olivový olej
  • trstinový cukor
  • sójová omáčka
  • med
  • morská soľ

Postup prípravy

  • Cesnak si upečieme vopred a to tak, že hlavu cesnaku prerežeme horizontálne na polovicu, dáme na plech, pokvapkáme olejom a osolíme.
  • Dáme piecť na 180 stupňov, na 30/40 minút, alebo podľa potreby.
  • Červenú cibuľku ošúpeme a nakrájame na tenké kolieska-zopár koliesok si odložíme.
  • Zbytok cibuľky nasekáme a dáme na panvicu s olejom a zprudka opečieme, pridáme nakrájanú hlivu a spolu opečieme.
  • Pred dokončením zastrekneme sójovou omáčkou, dochutíme čiernym drveným korením.
  • Na suchej panvici opečieme prekrojenú žemľu.
  • Následne na panvici opečieme tofu na oleji, kým nechytí zlatistú farbu, potom pridáme sójovú omáčku a med, okoreníme a odstavíme.
  • Po upečení vyskladáme burger.
  • Majonézu dáme do misky, pridáme roztlačený, pečený cesnak, soľ, malé množstvo sójovej omáčky a dôkladne premiešame.

NOVINKY

Misko_palenik o zložení tofu a jeho zdravotných benefitoch👍

NOVINKY

Vianočné recepty trochu inak. Pochutia si aj vegáni a ľudia s intoleranciou na mlieko!

NOVINKY

Vegánom na deň? Pomôžeš sebe aj planéte, nemusíš ani meniť zvyky

NOVINKY

4. ČASŤ: Tajomstvo Modrých zón: Vďaka akým potravinám budete žiť dlhší a kvalitnejší život?

NOVINKY

Skúsme to inak: Svetový deň vegetariánov je príležitosť na kulinárske „šantenie“

NOVINKY

Jesenný moodik @beth.sal s kamošmi a novinkami Paté de tofu brusnice a bylinky. 😍🧘🏼‍♀️

cvičiť menej,
jesť viac

Mmm