Typ tofu: Pink fillet
-
Ryžové rezance s LUNTER SEAFOO tofu a zeleninou / Mickey Konrád
—
by
Zeleninu opracujeme, ošúpeme a nakrájame. Panvicu rozpálime, pridáme sezamový a rastlinný olej, zázvor, cesnak a ošmahneme. Postupne pridáme ostatnú zeleninu. Tofu podrvíme na jemno a pridáme na panvicu k zelenine a opražíme. pridáme namočené rezance Dochutíme sójovou omáčkou, cukrom, podľa potreby môžeme podliať trochou vody, necháme prevrieť zopár minút a odstavíme. Pred podávaním posypeme drvenými arašidmi, pridáme nasekanú mätu, zázvor a uhorku. Dobrú…
-
Sushi bowl s morským tofu
—
by
1. Sushi ryžu si uvaríme podľa návodu. Ochutíme ju zmesou ryžového octu, cukru a soli. 2. Pripravíme si omáčku – všetky suroviny okrem vody a škrobu zmiešame a privedieme k varu. Škrob rozpustíme vo vode a prilejeme k zvyšku. Miešame do zhustnutia a následne odstavíme. Ak by ste si želali omáčku hustejšiu, prilejte ešte troška vody so škrobom. Škrob nikdy neprimiešavajte samostatne, vytvoria…
-
Tofu na severský spôsob
—
by
1. Do rúry rozohriatej na 220 °C vložíme na 15 minút LUNTER SEAFOO TOFU PINK FILLET s maslom, nakrájanou cibuľou, citrónom a zmesou korenín a pečieme cca 15 minút. 2. V miske si zmiešame všetky ingredencie na chutný dip, ktorý podávame k pečenému tofu. 3. Podávame s obľúbenou pečenou zeleninou, šalátom, prípadne s varenými zemiakmi.