Ryžové rezance s LUNTER SEAFOO tofu a zeleninou / Mickey Konrád

Ingrediencie

  • 100g LUNTER SEAFOO tofu Pink Fillet
  • 100g ryžové rezance, namočené v studenej vode min. 1 hod vopred
  • 30ml sezamový olej
  • 20ml rastlinný olej
  • 30ml sójová omáčka
  • 10g trstinový cukor
  • 10g zázvor
  • 10g cesnak
  • 20g drvené a pražené arašidy
  • 30g cukrový hrášok
  • 30g mrkva
  • 1ks šalotka
  • 5g čerstvá mäta
  • 20g uhorka
trojuholnik-white-1.svg

POSTUP PRÍPRAVY:

  • Zeleninu opracujeme, ošúpeme a nakrájame.
  • Panvicu rozpálime, pridáme sezamový a rastlinný olej, zázvor, cesnak a ošmahneme.
  • Postupne pridáme ostatnú zeleninu.
  • Tofu podrvíme na jemno a pridáme na panvicu k zelenine a opražíme.
  • pridáme namočené rezance
  • Dochutíme sójovou omáčkou, cukrom, podľa potreby môžeme podliať trochou vody, necháme prevrieť zopár minút a odstavíme.
  • Pred podávaním posypeme drvenými arašidmi, pridáme nasekanú mätu, zázvor a uhorku.

    Dobrú chuť😃

trojuholnik-purple

Môžem chutiť ako chceš,
stačí, ak to so mnou vieš