Tofu na stredomorský spôsob

Ingrediencie

  • 1 LUNTER SEAFOO TOFU MEDITERRANEAN
  • 250 g cherry paradajky
  • 75 g čierne olivy
  • 50 ml biele víno
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnak
  • 2 PL olivový olej
  • 1 PL citrónová šťava
  • 1/2 ČL čierne korenie
  • čerstvá bazalka
  • soľ
trojuholnik-white-1.svg

POSTUP PRÍPRAVY:

1. Do rúry rozohriatej na 220 °C vložíme na 15 minút LUNTER SEAFOO TOFU MEDITERRANEAN s maslom, nakrájanou cibuľou, citrónom a zmesou korenín a pečieme cca 15 minút.
2. V miske si zmiešame všetky ingredencie na chutný dip, ktorý podávame k pečenému tofu.
3. Podávame s obľúbenou pečenou zeleninou, šalátom, prípadne s varenými zemiakmi.

Chuť Thajska priamo z grilu,
Sweet chilli tofu má fakt silu