Typ tofu: Mediterranean
-
Tofu na stredomorský spôsob
—
by
1. Do rúry rozohriatej na 220 °C vložíme na 15 minút LUNTER SEAFOO TOFU MEDITERRANEAN s maslom, nakrájanou cibuľou, citrónom a zmesou korenín a pečieme cca 15 minút. 2. V miske si zmiešame všetky ingredencie na chutný dip, ktorý podávame k pečenému tofu. 3. Podávame s obľúbenou pečenou zeleninou, šalátom, prípadne s varenými zemiakmi.
-
Cuketové závitky so SEAFOO TOFU
—
by
1. Cuketu nastrúhame na tenké plátky – môžeme tak urobiť napríklad škrabkou na zeleninu. Ogrilujeme ju na kvapke olivového oleja z oboch strán a zľahka osolíme. 2. Tofu nakrájame na hrubšie pásiky a opečieme ho z oboch strán. Avokádo a mrkvu nakrájame takisto na pásiky. 3. Vezmeme plátok cukety, na jeho začiatok priečne položíme mrkvu, avokádo, lístky rukoly a na vrch…
-
Svieži stredomorský pomarančový šalát s tofu
—
by
1. Pomaranč ošúpeme, nakrájame na kolieska, ktoré následne rozštvrtíme. Cibuľu nakrájame plátky. Oboje vložíme do misky. 2. Tofu nakrájame na kocky a opečieme na panvici alebo na grile. 3. Do misky opečené tofu, olivy, osolíme, okoreníme a pridáme aj olivový olej. Následne zamiešame a môžeme podávať.